Hírek, események

MA-HAL közgyűlés letölthető anyagok (Gödöllő, 2022.12.08.)

MA-HAL közgyűlés letölthető anyagok (Gödöllő, 2022.12.08.)


2022. december 8-án tartotta meg közgyűlését a Magyar Akvakultúra és Halászati Szakmaközi Szervezet Gödöllőn a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem rektori dísztermében.

 

Dr. Németh István a szervezet elnöke köszöntötte a megjelenteket, majd Dr. Gyuricza Csaba az egyetem rektora nyitotta meg a közgyűlést.


Papp Zsolt György az Agrárminisztérium helyettes államtitkára előadásában bemutatta a Magyar Halgazdálkodási Operatív Program (MAHOP) jelenlegi helyzetét, valamint ismertette a hamarosan induló MAHOP Plusz programot.


A levezető elnök, a jegyzőkönyvvezető és a jegyzőkönyv hitelesítők megválasztása után Sziráki Bence ügyvezető igazgató előadásában bemutatta a MA-HAL 2022. évi tevékenységét, valamint tájékoztatta a tagságot a HalPéntek kampány végrehajtásáról.


Dr. Halasi-Kovács Béla, a MA-HAL külkapcsolatokért felelős elnökségi tagja bemutatta a szakmaközi szervezetben végzett külkapcsolati munkáját.


A közgyűlésen a tagság kézbe vehette az Agrárközgazdasági Intézet által gondozott "Éves jelentés" című friss kiadványunkat, ami a www.magyarhal.hu weboldalunkról is letölthető pdf formátumban.


További részletek a közgyűlésről a következő Halászati Lapokban olvashatóak.

 


 « vissza