Hírek, események

MA-HAL közgyűlés letölthető anyagok (Budapest, 2023.12.14)

MA-HAL közgyűlés letölthető anyagok (Budapest, 2023.12.14)

2023. december 14.-én tartotta meg közgyűlését a Magyar Akvakultúra és Halászati Szakmaközi Szervezet Budapesten a Rubin Wellness és Conference Hotelban

 

Dr. Németh István a szervezet elnöke köszöntötte a megjelenteket, majd megnyitotta a közgyűlést, és felkérte Papp Zsolt György urat az Agrárminisztérium helyettes államtitkára , hogy tartsa meg tájékoztatóját a MAHOP-5.3.4-2023 számú felhívás (Krízis támogatás) pályázati tapasztalatairól, valamint ismertesse a 2021-2027-es MAHOP Plusz tervezett intézkedéseit.

 

A levezető elnök, a jegyzőkönyvvezető és a jegyzőkönyv hitelesítők megválasztása után Timmel Ede ügyvezető igazgató előadásában bemutatta a MA-HAL 2023. évi tevékenységét, valamint tájékoztatta a tagságot a HalPéntek kampány végrehajtásáról. Szabó Krisztián távolmaradása miatt a Dinnyési Halgazdaság Kft. 2023. évi beszámolóját Timmel Ede osztotta meg a jelenlévőkkel.

 

Átadásra kerültek a MA-HAL által alapított díjjak, az "Antalfi-Tölg" díjat Dankó Istvánnak adományozták, míg a „Magyar Halászatért” díjat Szilágyi Istvánnak posztumusz díjként ítélte oda az elnökség.

 

Aláírásra került a A MA-HAL és a HUNATiP stratégiai együttműködési megállapodása, aláírására, amelyet a két szervezet elnöke, Dr. Németh István és Dr. Váradi László látott el a kézjegyével.
 

A közgyűlésen a tagság kézbe vehette az Agrárközgazdasági Intézet által gondozott "Éves jelentés" című friss kiadványunkat, ami a www.magyarhal.hu weboldalunkról is letölthető pdf formátumban, valamint a MA-HAL Marketing Nonprofit Kft által készített „Halételek édesvízi halakból” című kötet is átadásra került a helyszínen.

 

 

További részletek a közgyűlésről a következő Halászati Lapokban olvashatóak.

Közgyűlés jegyzőkönyv LETÖLTÉS



« vissza