Hírek, események

A MA-HAL megtartotta tavaszi közgyűlését (2024.05.08.)

A MA-HAL megtartotta tavaszi közgyűlését (2024.05.08.)

2024.05.08.-án tartotta meg Budapesten májusi közgyűlését a Magyar Akvakultúra és Halászati Szakmaközi Szervezet.


Dr. Németh István a szervezet elnöke köszöntötte a megjelenteket, ezt követen két tájékoztató előadást hallgathattak meg a résztvevők Papp Zsolt vidékfejlesztési programok végrehajtásáért felelős helyettes államtitkártól, valamint Szabó Ferenc mérnöktől, aki a WALISE vízmonitoring bója fejlesztője.
 

Papp Zsolt vidékfejlesztési programok végrehajtásáért felelős helyettes államtitkár a MAHOP PLUSZ pálázatok megnyitásának ütemezéséről tartott részletes tájékoztatót, melyben a közgyűlés résztvevői pontos képet kaphattak arról, hogy az Irányitó Hatóság, hogyan áll a pályázatok előkészítésével kapcsolatban.

Szabó Ferenc az ESH Hungary Kft. munkatársa bemutatta a WALIS vízmonitoring bójáit, és részletesen ismertette az előadásában a termékpalettát, valmint a berendezés gyakorlati hasznát.

A közgyűlés elfogadta a MA-HAL 2023. évi pénzügyi beszámolóját, 2024. évi költségtervét.

Dr. Halasi-Kovács Béla a Külkapcsolatokért felelős MA-HAL elnökségi tag lemondott a tisztségéről, ennek értelmében a Magyar Akvakultúra és Halászati Szakmaközi Szervezet új elnökségi tagot terjeztett elő a szavazásra a tagszág számára. A Dr. Németh István elnök Bozánné Békefi Emesét javasolta a tagságnak. A közgyűlésen résztvevő tagszervezetek titkosszavazás keretében Bozánné Békefi Emesét választották meg a MA-HAL Külkapcsolatokért felelős elnökségi tag tisztségére.

 

MA-HAL közgyűlés jegyzőkönyve(2024.05.08) LETÖLTÉS
 

Papp Zsolt György MAHOP Plusz előadás LETÖLTÉS

Szabó Ferenc WALISE vízmonitoring bója LETÖLTÉS


 « vissza